ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης του ιστοτόπου που www.virals.shop και της Πολιτικής Απορρήτου (εχεμύθειας) κατά την εγγραφή, εκφράζετε την συγκατάθεση σας για την χρήση και διάθεση των προσωπικών σας στοιχείων από την www.virals.shop με τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω στην Πολιτική Απορρήτου (Εχεμύθειας).

Η www.virals.shop σέβεται το δικαίωμα περί ιδιωτικού απορρήτου. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται συνοπτικά στα προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να συλλέξουμε και τους τρόπους με τους οποίους αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Η www.virals.shop ρητώς δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα κατόχων λογαριασμού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθεί ο κάτοχος του λογαριασμού. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μεταφέρονται, γνωστοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Περιγράφει επίσης και δεσμεύεται για άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.

Η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική για την περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας www.virals.shop. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδα και να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού.

Τήρηση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες της www.virals.shop και κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες της, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι επιλεγμένες υπηρεσίες για λογαριασμό σας, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Χρήση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην www.virals.shop, Ονοματεπώνυμο - Διεύθυνση φυσικού προσώπου - ΤΚ - Τηλέφωνο - email - Πόλη - Χώρα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή με σκοπό την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και νομιμοποίησης εγγραφής και χρήσης . Ο Κάτοχος Λογαριασμού (χρήστης) έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές εφόσον απαιτούνται από το Νόμο, και μόνον κατόπιν εντολής δικαστηρίου ή εντολής νομίμου αιτήματος σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Πληρωμής

Η www.virals.shop ρητώς δηλώνει ότι δεν τηρεί αρχείο με στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, ούτε αποθηκεύει αριθμούς ή άλλα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Κάθε φορά που ο επισκέπτης / χρήστης θα πραγματοποιεί αγορά Προϊόντος ή Υπηρεσίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα πρέπει εκ νέου να καταχωρεί αυτά τα στοιχεία για την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Αποδέκτες των στοιχείων αυτών, είναι αποκλειστικά εταιρείες (Τράπεζες, Viva Payments, Visa, Mastercard) που μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης.

Χρήση Cookies

Η www.virals.shop χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη ή του χρήστη σε όλες ή ορισμένες σελίδες στον ιστότοπό της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη ή χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.

Τα cookies χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση και ασφαλή πρόσβαση του επισκέπτη ή χρήστη προκειμένου τη χρησιμοποίηση ορισμένων υπηρεσιών του ιστότοπου, και επεξεργάζονται από την www.virals.shop για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτύου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς, για λόγους marketing , αλλά κυρίως για τις online παραγγελίες και αγορές.

Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

IIS session cookie

Tomcat session cookie

Sharethis cookie

DoubleClick (Google)

Google Adwords

Google Adwords Conversion

Google Analytics

WishList

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Cookies & Ανωνυμία

Τα cookies καταγράφουν μόνο τις περιοχές του site που ο εν λόγω υπολογιστής έχει επισκεφθεί και για πόσο χρονικό διάστημα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ρυθμίσει τον υπολογιστή του ώστε να μην αποδέχεται την ύπαρξη των cookies , και να ειδοποιείται όταν εκδίδεται ένα cookie , όπου κατ' επιλογή του να απορρίπτει ή να αποδέχεται την εγκατάσταση των cookies . Σε περίπτωση που δεν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies , μπορείτε να "σερφάρετε" στο site της www.virals.shop ανώνυμα, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξετε να εγγραφείτε σε κάποια από τις υπηρεσίες της, ή να πραγματοποιήσετε παραγγελία online .

Χρήστες Κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η Εγγραφή ή ακόμη και εκτέλεση ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Η www.virals.shop δεν διαθέτει την αγορά προϊόντων από μη ενήλικους. Παρ' ότι μπορεί να διαθέτει προϊόντα για μη ενήλικους, η αγορά τους πρέπει να εποπτεύεται από ενήλικο. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την www.virals.shop μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα.

Σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό από εσάς ότι έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή από άτομο του συγγενικού ή όχι κύκλου σας, ηλικίας κάτω των 18 ετών παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με την www.virals.shop έτσι ώστε να προβούμε στην άμεση διαγραφή των εν λόγω στοιχείων.

Ασφάλεια Στοιχείων

Η www.virals.shop διασφαλίζει τα στοιχεία των κατόχων λογαριασμού από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους παράγοντες ή ρομποτικούς μηχανισμούς. Η πρόσβασή στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού. Ό συνδυασμός αυτός αποδεικνύει στην www.virals.shop ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό του κατόχου προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον κάτοχο του λογαριασμού.

Η πρόσβαση σε όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες πραγματοποιούνται με την εισαγωγή του email και τον κωδικό του κατόχου κάθε φορά που εισέρχεται στις πληροφορίες του λογαριασμού του ή και για να πραγματοποιήσει συναλλαγή. Μην γνωστοποιήσετε την ταυτότητα πρόσβασης του λογαριασμού σε κανέναν. Αν πιστεύεται ότι ο κωδικός σας έχει μαθευτεί μπορείτε να τον αλλάξετε ανά πάσα στιγμή.

Υποστήριξη Πολιτικής Απορρήτου

Η www.virals.shop διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου κατά την κρίση της, και όποτε αυτό χρειασθεί ή απαιτηθεί από το νόμο ή από νομικές ή πολιτικές έρευνες, για να ανταποκριθεί σε αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας. Τυχόν τροποποιήσεις θα γνωστοποιηθούν αμέσως μέσω αυτών των σελίδων του δικτυακού τόπου.

Επικοινωνία για Πληροφορίες

Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προτείνετε κάτι σε σχέση με την Πολιτική Απορρήτου (εχεμύθειας) της www.virals.shop, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.